KOPLAMPEN EN ACHTERLICHTEN SMOKEN

Smoken of tinten is het voorzien van een speciale semi-transparante folie op de koplampen, achterlichten en/of mistlichten . Niet alleen kun je hiermee iedere auto een sportieve look geven, het biedt ook nog eens bescherming van de verlichting. Bekijk alle mogelijkheden en voordelen van smoken op deze pagina.

Kun je niet wachten om jouw verlichting een makeover te geven? Neem direct contact op met onze specialisten voor meer informatie.

Wat is smoken?

De verlichting van een auto is uiteraard van groot belang om veilig op je bestemming te komen. Het zijn functionele onderdelen die dankzij designers ook een meerwaarde geven aan het design van een auto. Wanneer de verlichting is uitgeschakeld kunnen deze details het totaalaanzicht van de wagen uit balans brengen, daarom kiezen steeds meer automobilisten voor het tinten van de verlichting. De lampen worden onderdeel van het koetswerk, met behoud van de lichtintensiteit die van belang is voor een verantwoord weggebruik.

Voordelen van lampen tinten

  • Smoking geeft iedere auto een luxueuze en sportieve uitstraling.
  • Er wordt gebruikt gemaakt van een speciale folie die niet krimpt, scheurt of vervormt bij regulier gebruik.
  • De folie zal de lampen beschermen tegen steenslag en krassen wat in reparatiekosten kan besparen.
  • Dankzij de UV-werende eigenschappen wordt de verlichting beschermd tegen de invloed van de zon.
  • De lichtintensiteit blijft gelijk en voldoet volledig aan de wetgeving.
  • Is de folie niet meer 100%? Dan kunnen we die gewoon weer vervangen zonder schade aan de verlichting.

Wij maken exclusief gebruik van industrie standaard hoogwaardige folies die niet alleen bestand zijn tegen weer en wind, ze zijn ook UV-werend en reinigen inclusief de autowasstraat is geen enkel probleem. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven om de koplampen, achterlichten én knipperlichten te laten tinten.

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

3M Gecertificeerd
SunTek Gecertificeerd
SUN-GARD Gecertificeerd