CHROME DELETE

Wanneer je het uiterlijk van een auto compleet wilt transformeren zonder ingrijpende handelingen is Chrome delete dé oplossing waar jij naar zoekt. Bij deze behandeling worden auto raamlijsten of grillen van chroom afgedekt met een hoogwaardige glanzende of mat zwarte folie. Het resultaat is een wagen met een compleet nieuwe sportieve look, op basis van een omkeerbaar proces dat het onderliggende chroom zal beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Meer weten over Chrome delete? Neem dan nu contact op met onze car detailing professionals.

Wat is Chrome delete?

Auto’s worden standaard geleverd met een aantal accenten van chroom. Dit zijn deels functionele onderdelen, maar het is toch voornamelijk bedoeld als visuele afwerking. Wanneer je liever deze chome details wilt verwijderen biedt Chrome delete een non-destructieve oplossing. Al het chroom wordt vakkundig bedekt met een hoogwaardige folie van bijvoorbeeld 3M of Avery die met warmte perfect wordt gevormd naar de contouren van het koetswerk. Het resultaat is een auto die slechts voor een beperkt deel is aangepast, toch ziet het geheel er compleet anders uit.

Geen schade, wel bescherming

Omdat het aanbrengen van de folie een secuur karwei is, kun je dit het beste uitbesteden aan een ervaren auto wrap professional. Die kan je ook uitleggen wat de mogelijkheden zijn wat betreft de afwerkingen om het mooiste resultaat te behalen. Wees gerust, deze folie is specifiek ontwikkeld voor car wraping, daarmee zal het ieder seizoen overleven, zelfs de wasstraat is geen probleem voor dit materiaal. Zwart en donkergrijs zijn het meest gewild, maar andere kleuren zijn ook zeker mogelijk. Informeer gerust naar alle opties en prijzen.

Prijsindicatie

Tesla S of X : €550,00
Tesla Model 3: €450,00
Audi – BMW – Mercedes – Volkswagen: vanaf €250,00
Inclusief grill of daklijsten op aanvraag i.v.m. variaties.

 

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

3M Gecertificeerd
SunTek Gecertificeerd
SUN-GARD Gecertificeerd