BEDRIJFSRECLAME EN VOERTUIG BESTICKEREN

Bedrijfswagens zijn rijdende reclameborden, maak daar gebruik van! Bij Wrap Destination kun je niet alleen terecht voor carwrapping, wij stickeren allerlei voertuigen, van fietsen tot vrachtwagens. We beperken onze zakelijke dienstverlening niet alleen tot voertuigen met wielen, ook voor bedrijfslogo’s op panden, restaurants en winkels zijn wij de wrap bestemming! We werken altijd met professionele kwaliteit folie van Avery Dennison en Oracol.

Voertuigreclame

Bij een onderneming rijden er vaak diverse voertuigen rond om personen en goederen te vervoeren. Maak van elk voertuig een bewegend reclamebord met voertuigreclame. Dit kan een bedrijfslogo zijn of adresinformatie, bij Wrap Destination is de klant nog altijd koning! Omdat we exclusief werken met professionele kwaliteit folie van Avery Dennison en Oracol kun je rekenen op voertuigreclame die er strak uitziet en opvalt!

Bedrijfsreclame

Als onderneming ben je trots op je bedrijf, laat dat zien met een groot bedrijfslogo op het pand, of informatie op de gevels en ruiten van winkelpanden of horecagelegenheden. Bij Wrap Destination verzorgen we ook deze vormen van bestickering of banners, we komen op locatie om de werkzaamheden snel en betaalbaar uit te voeren.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor bedrijven.

Indicatie van de prijs

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het formaat logo of tekst. Hieronder vindt u een overzicht van de richtprijzen.

Prijsindicatie voertuigreclame

Voorbeeld 1

99Vanafprijs

Voorbeeld 2

149Vanafprijs

Voorbeeld 3

299Vanafprijs

Voorbeeld 4

599Vanafprijs

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

3M Gecertificeerd
SunTek Gecertificeerd
SUN-GARD Gecertificeerd